Mange overvægtige, der ønsker at tabe sig, bruger medicin. Der findes en række lægemidler, som kan hjælpe dig med at tabe dig. Saxenda er for eksempel meget velegnet til overvægtige mennesker. Vægten kan reduceres betydeligt ved at tage medicinen regelmæssigt. Denne medicin ordineres også meget ofte af læger til yngre mennesker, der ønsker at tabe sig. For at tabe et par kilo med Saxenda er det dog vigtigt, at medicinen også tages regelmæssigt.

Lægemidlet Saxenda indeholder den aktive ingrediens liraglutid. Denne aktive ingrediens ordineres f.eks. også til personer, der lider af type 2-diabetes. Generelt ordineres dette lægemiddel dog til vægtreduktion. Patienternes BMI spiller heller ikke nogen stor rolle her.

Hvis du også gerne vil købe Saxenda og gerne vil vide mere om prisen på Saxenda, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Hvad er Saxenda?

Saxenda er en vægttabsinjektion, der indeholder 3 mg liraglutid. Liraglutid er en syntetisk version af kroppens eget hormon glukagon-like peptide (GLP-1). Dette hormon påvirker din appetit og fortæller din hjerne, hvornår du er mæt.

Liraglutid hjælper dig med at kontrollere din vægt ved at fortælle din hjerne, at du ikke er sulten. Det fører til en reduceret appetit, hvilket gør det meget lettere at holde sig til en kaloriebegrænset diæt ved at snacke sjældnere eller spise mindre portioner.

Køb Saxenda – Fri 48 timers fragt

Hvad er prisen på Saxenda i online-apoteket?

Prisen på SaxendaOnlineapoteker bliver mere og mere populære. Udvalget af apoteker på internettet vokser også hvert år. Det betyder, at priserne på nogle apoteker også kan variere meget. Priserne varierer også alt efter mængden af pakkens indhold. Generelt skal onlineapoteker altid orientere sig om apotekets pris, da denne også er underlagt særlige regler. Det meste af tiden vil du finde en pris på omkring 179 euro (ca. 1340 DKK) for 6 mg Saxenda injektion. Hvis du gerne vil vælge en pakke med 5 x 3 ml, skal du regne med en pris på omkring 290 euro (ca. 2160 DKK). For at købe Saxenda online skal du også have en recept først. Det er en såkaldt e-recept, som du også kan få udskrevet online af en online-læge. Der er også apoteker på internettet, der opkræver ekstra for forsendelse. Hvis du dog beslutter dig for at bestille Saxenda fra vores apotek, er der ingen ekstra omkostninger for dig.

Hvordan virker Saxenda helt præcist?

At tabe sig og holde vægten er ikke let for mange. Nogle gange er det ikke nok bare at spise sundt og træne for at opnå det ønskede vægttab. Fedme er en kronisk tilstand, og nogle gange er det nødvendigt med medicinsk behandling for at overvinde den og opretholde en sund vægt på lang sigt.

Saxenda vægttabsinjektioner kan hjælpe dig med at dæmpe appetitten, hvilket gør det lettere at holde sig til en kaloriebegrænset diæt. Det kan føre til et sundt vægttab uden behov for alt for restriktive og komplicerede modediæter.

Virker Saxenda uden en slankekur?

Eftersom den aktive ingrediens liraglutid fortæller din hjerne, at du ikke er sulten, skulle du meget lettere kunne opretholde et kalorieunderskud. Et kalorieunderskud betyder, at din krop forbrænder flere kalorier, end du indtager – og det er det, der fører til vægttab.

Selvom du skal opretholde et kalorieunderskud, mens du tager Saxenda for at tabe dig, behøver du ikke at følge en særlig kostplan eller begrænse visse fødevarer. Fad diæter eller crash diæter involverer ofte et kompliceret sæt af regler, som er svære at følge.

Du kan opretholde et kalorieunderskud ved at reducere dine portioner og spise færre snacks mellem måltiderne – du behøver ikke at begrænse dig til bestemte fødevaregrupper eller helt udelade dine yndlingsretter. Hvis du spiser for mange kalorier, selv mens du tager Saxenda, vil du desværre ikke løse problemet med din overvægt.

Et kalorieunderskud kan være svært at opretholde, men med Saxenda vægttabsinjektioner skulle det være lettere, og vægten skulle komme ned på en sund og kontrolleret måde.

Motion og Saxenda

I begyndelsen af et vægttab er motion en meget vigtig faktor. Motion forbrænder ikke kun kalorier og hjælper dig med at tabe dig, men forbedrer også din generelle kondition og kan forebygge andre helbredsproblemer. At være aktiv betyder ikke, at man skal tilbringe timevis i fitnesscentret, hvis man ikke har lyst til det. Nøglen til denne vane er at finde noget, du kan lide at lave, selv om det bare er noget så simpelt som en rask gåtur.

Hvordan skal lægemidlet Saxenda doseres?

Når Saxenda ordineres til dig, vil din læge eller apoteker forklare dig, at de første 5 uger af din behandling er “dosisoptrapningsfasen”. Det betyder, at du starter med en lav dosis og gradvist øger den til den fulde dosis.

En gradvis forøgelse af dosis vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af din medicin og reducere risikoen for uønskede gastrointestinale bivirkninger. Skemaet for dosisoptrapningsfasen er som følger:

  • Uge 1: 0,6 mg én gang dagligt
  • Uge 2: 1,2 mg én gang dagligt
  • Uge 3: 1,8 mg én gang dagligt
  • Uge 4: 2,4 mg én gang dagligt
  • Uge 5: 3,0 mg én gang dagligt

Når du når uge 5, skal du fortsætte med 3,0 mg som din normale daglige dosis. Efter 16 uger vil du få en opfølgningsaftale med din læge eller apoteker for at se, om Saxenda virker for dig.

Hvornår på dagen er det bedst at tage Saxenda?

Saxenda-injektionerDet er helt op til dig, hvornår du tager din Saxenda-dosis, og det betyder ikke noget, om du giver dig selv injektionen med eller uden mad. Når du har fundet et tidspunkt, der passer dig, vil din Saxenda-injektion være mest effektiv, hvis du tager den på samme tidspunkt hver dag.

Er Saxenda det samme som Victoza?

Saxenda og Victoza indeholder den samme aktive ingrediens, liraglutid. Victoza er et receptpligtigt lægemiddel til behandling af diabetes, der

  • Sænker udskillelsen af mad i maven
  • Forhindrer leveren i at producere for meget sukker
  • Hjælper bugspytkirtlen med at producere mere insulin, når blodsukkerniveauet er højt

I kliniske forsøg har denne behandling af type 2-diabetes vist sig at føre til vægttab hos nogle patienter.

Hvor lang tid tager det for Saxenda at virke?

Et sundt vægttab sker ikke fra den ene dag til den anden, men en kaloriereduceret diæt med Saxenda bør begynde at give resultater fra uge 1. I uge 16 vil du blive bedt af din læge eller apoteker om at komme til en konsultation for at tjekke dine fremskridt. Hvis Saxenda virker for dig, bør du have tabt 5% af din kropsvægt på dette tidspunkt. Din læge eller apoteker vil forny din recept, hvis det er tilfældet for dig.

Vil Saxenda hjælpe mig med at holde min vægt?

Saxenda fremmer et skift til en sund livsstil ved at opfordre til en kaloriefattig kost og mere fysisk aktivitet. Hvis du opretholder disse nye vaner, vil de hjælpe med at holde overvægten væk og forbedre din generelle livskvalitet. I et klinisk studie af personer, der tog Saxenda over en 3-årig periode, opnåede 56% et betydeligt vægttab i samme periode:

56 % opnåede et betydeligt vægttab allerede det første år.

Omkring halvdelen af disse patienter var i stand til at fastholde vægttabet efter 3 år, når de tog Saxenda sammen med en kaloriefattig kost og øget fysisk aktivitet.

Hvis du også gerne vil bruge Saxenda, så kontakt onlineapoteket i dag.

Indlægssedler Saxenda